CONCEPT

Midden in het historisch centrum van Antwerpen, op wandelafstand van de kathedraal en de Vlaeykensgang, bevindt zich reeds meer dan 30 jaar restaurant & wijnbar Pasta-Hippo-Vino.

Via de Vino wijnbar komt u binnen in een sfeervol en gezellig ingericht interieur waar u zich meteen thuis voelt. In één van de verschillende interieurs of op ons terras, geniet u van huisgemaakte pasta’s. De uitmuntende gevarieerde kaart, valt vast ook bij u meteen in de smaak.

Gluten- en lactosevrij, vegetarisch, lunchen of groepen tot 50 man? Dat kan!

WIJNEN

Helaas kunnen we door de corona maatregelen momenteel geen gebruik maken van ons enomatic systeem. We hopen hiermee zo snel mogelijk terug te starten.

Deze formule is origineel in alle opzichten en stelt u in staat om de wijn die u wil degusteren, via een ingenieus systeem, zelf in uw glas te schenken.

Ons wijnserveersysteem werkt met een chipkaart die €30 of €50 kost, onbeperkt geldig en naamloos is, zodat het ook ideaal is als cadeaubon voor vrienden of relaties.

Het toestel biedt de mogelijkheid om 48 wijnen te verkrijgen in drie volumes: een proefglas van 3cl, een half glas van 8cl en een glas van 14cl. Hierdoor kan u een wijnproeverij houden, volledig naar uw smaak en budget.